Prijzen voor 2023

Betalingscondities

Wij sturen u een bevestiging van de gemaakte afspraken. Daarmee is uw reservering definitief.  U kunt het bedrag dan overmaken naar  de rekening zoals vermeld in de bevestiging. Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Bij annulering  binnen 2 weken voor de reservering,  vragen we 15 % van de boeking.

 

Sauna

€ 25,= voor 1 avond gebruik op basis van 2 personen op basis van 2 personen. Voor continue gebruik , zie arrangementen. 

Altijd zijn er badjassen en badlakens aanwezig. Inclusief saunageuren voor op de kachel.

Reserveer direct

B & B De Beijlevelds Hofstede Privacy Statement

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Persoonsgegevens in werking. B & B De Beijlevelds Hostede dient in overeenstemming met deze verordening te werken. Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied. In dit Privacy Statement geven wij tevens aan welke persoonsgegevens B & B De Beijlevelds Hofstede van u verzameld, op welke wijze persoonsgegevens worden verwerkt en van welke rechten u gebruik kunt maken.

De Beijlevelds Hofstede heeft uw naam en adresgegevens en telefoonnummer nodig om een factuur te maken en om eventueel contact te maken over en/of tijdens de reserveren.Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst met onze gasten na te komen en om de geldstroom te kunnen verantwoorden.

De Beijlevelds Hofstede bewaart de persoonsgegevens van haar gasten voor het nachtregister. Deze gegevens zijn noodzakelijk omdat wij verplicht zijn om het nachtregister bij te houden voor de gemeente Zevenaar.

De Beijlevelds Hofstede gebruikt het e-mailadres van haar gasten om de bevestiging van de reservering te sturen, voor correspondentie over de reservering en om circa vier keer per jaar u met een nieuwsbrief over de B&B te informeren.

Dit doen wij met Lacosta. Mocht u deze niet (meer) willen ontvangen, dan kunt u dit kenbaar maken en verwijderen wij uw gegevens