Prijzen voor 2019

Prijzen zijn per persoon
bij 1 persoon € 61,50
bij 2 personen € 48,50
bij 3 personen € 45,50
bij 4 personen € 43,50

Kinderen van 1 tot 12 jaar € 18,00
Toeristen belasting € 1,05 per persoon/per nacht

De prijs voor de sauna en jacuzzi zijn afhankelijk van het gebruik.

Korting bij meerdere nachten. Vraag naar de mogelijkheden. Wij bieden u graag een ontspanningsweekend op maat aan!

Prijzen zijn per persoon
bij 1 persoon € 53,00
bij 2 personen € 40,50
bij 3 personen € 37,50
bij 4 personen € 35,95

Kinderen van 1 tot 12 jaar € 18,00
Toeristen belasting € 1,05 per persoon/per nacht05

Betalingscondities

Uw reservering is definitief als u na onze bevestiging per omgaande 25% van het factuurbedrag heeft overgemaakt. Bij annulering vindt er geen retour plaats. Onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

** bij gebruik van de jacuzzi is badkleding verplicht.

Gebruik wellness

Altijd inclusief badlakens en badjassen.

Sauna

€ 25,= voor 1 avond gebruik op basis van 2 personen. Bij onbeperkt gebruik bij 2 overnachtingen € 55,= op basis van 2 personen.

Gebruik jacuzzi

€ 22,50 voor 1 dag gebruik op basis van 2 personen € 29,50 bij 4 personen.

Reserveer direct

B & B De Beijlevelds Hofstede Privacy Statement

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Persoonsgegevens in werking. B & B De Beijlevelds Hostede dient in overeenstemming met deze verordening te werken. Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied. In dit Privacy Statement geven wij tevens aan welke persoonsgegevens B & B De Beijlevelds Hofstede van u verzameld, op welke wijze persoonsgegevens worden verwerkt en van welke rechten u gebruik kunt maken.

De Beijlevelds Hofstede heeft uw naam en adresgegevens en telefoonnummer nodig om een factuur te maken en om eventueel contact te maken over en/of tijdens de reservering.

 

Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst met onze gasten na te komen en om de geldstroom te kunnen verantwoorden.

De Beijlevelds Hofstede bewaart de persoonsgegevens van haar gasten voor het nachtregister. Deze gegevens zijn noodzakelijk omdat wij verplicht zijn om het nachtregister bij te houden voor de gemeente Zevenaar.

De Beijlevelds Hofstede gebruikt het e-mailadres van haar gasten om de bevestiging van de reservering te sturen, voor correspondentie over de reservering en om circa vier keer per jaar u met een nieuwsbrief over de B&B te informeren.

Dit doen wij met Mail Chimp. Mocht u deze niet (meer) willen ontvangen, dan kunt u dit kenbaar maken en verwijderen wij uw gegevens